Mobiele communicatie

Je zou je kunnen afvragen of dit een heidens onderwerp is, maar ook heidenen communiceren met elkaar en ook via mobiele communicatie middelen zoals smartphone´s, tablets, facebook, whatsapp, signal, telegram, messenger, enz.. In de film La Belle Verte zei iemand "Gebruiken ze nog telefoons en computers in plaats van hun hersens te gebruiken?!"

Mensen die bij elkaar thuis op bezoek komen pakken om de tien of vijf­tien minuten hun smartphone om even een berichtje te bekij­ken.
Voor of na een bespreking zie je veel mensen op hun smartphone bezig, je ziet mensen op straat lopen met hun blik op hun smartphone, ik heb een enkele keer bijna een fietser voor m´n auto gehad die meer op z´n smartphone lette dan op de weg.
Je ziet mensen de hond uitlaten met meer aandacht voor de mobiel dan voor de hond, dus niet samen op pad om het territorium te inspecteren. Je ziet moeders die de baby de fles geven en tegelijkertijd hun mobiel checken, diep treurig!
Smartphone´s, smartwatches, tablet´s e.d. hebben ons dagelijks leven ingrijpend veranderd en we kunnen er niet meer buiten.
Letterlijk: het is erg verslavend en we moeten om de zoveel tijd weer kijken voor een nieuwe shot dopamine...

Wanneer het eerste wat je doet als je wakker wordt is je smartphone pakken, wanneer je in gezelschap van mensen tijdens een gesprek of maaltijd je smartphone even moet bekijken, dan ben je verslaafd. Een verslaving werkt vernietigend op je sociale relaties en je eigen ontwikkeling. Het zijn dus met name de sociale media zoals o.a. Facebook en instagram die erg verslavend werken. Op zich is er niets mis met al deze nieuwe technologie indien we ons er van bewust zijn hoe verslavend deze kunnen zijn.
Gokken, alcohol, sigaretten en andere drugs zijn ook verslavend maar de meesten van ons kunnen hier goed mee omgaan. Kinderen onder de 18 hebben, vanwege de vorming van hun hersenen, geen toegang tot drank, tabak, casino´s, e.d. en zouden dus ook geen of beperkt toegang moeten hebben tot deze verslavende technologie.
Een goede vriendin opperde om bij de voordeur bij de kapstok een rekje te maken voor smartphone´s, zodat de visite die daar kon opladen en niet om de zoveel tijd op hun smartphone zouden kijken.
Met deze mobiele technologie maken de mensen steeds minder echt contact met elkaar. Wanneer men bij elkaar is, is men vaak afgeleid door de mobiel; de concentratie en aandacht voor elkaar heeft hieronder te lijden. Verslavingen resulteren in dwangmatig gedrag die de menselijke relaties verstoren. Niet alleen het gebruik van deze draadloze technologiën heeft een grote invloed op onze sociale contacten en het afnemende echte intermenselijke contact in onze samenleving, ook de straling van deze technologie is niet echt gezond.

Het nieuwe 5G netwerk

WiFi, G2, G3 en G4 blijken in onafhankelijke onderzoeken schadelijke effecten voor de gezondheid te hebben (zie hieronder). Met het nieuwe 5G netwerk doet men al testen in o.a. Groningen terwijl er nog geen enkel onderzoek gedaan is naar de effecten op de gezondheid!
Ik kwam een bericht tegen dat sinds het testen van het G5 netwerk in Groningen het aantal verwarde mensen in Loppersum is toegenomen en de koeien in die omgeving op verschillende bedrijven allemaal tegelijkertijd in paniek raken (zie Dotcomnieuws.com, RTVNoord, Cooperatievrijemedia.nl).
Wetenschappers hebben een brandbrief gestuurd om te waarschuwen tegen de gevaren van dit nieuwe G5 netwerk (HLN.be, JDreport).

Onderzoek naar roken en straling

In de jaren na de tweede wereld oorlog werd roken erg populair. Het was stoer in films en zelfs artsen lieten zich positief uit over het roken. Toen men meer vraagtekens rond het roken ging plaatsen aan de hand van onderzoek, liet ook de tabaks industrie wetenschappelijk onderzoek doen naar de gezondheids effecten van roken en uit dat onderzoek kwamen geruststellende resultaten. Zo creerden de wetenschappelijke onderzoeken vanuit de tabaksindustrie weten­schap­pe­lij­ke onzekerheid. Uit later onafhankelijk onderzoek kwamen echter wel verontrustende resultaten en tegenwoordig is onomstotelijk duidelijk dat roken niet goed voor de gezondheid is. Onderzoekers hebben later de vroege en latere onderzoeken naar het roken bekeken en zagen dat de verschillende onderzoek wel degelijk goed in elkaar zaten. (zie Schotanus blz.141-143). Blijkbaar speelt waar het geld voor het onderzoek vandaan komt toch een rol in de uitkomsten van het onderzoek zonder dat er direct sprake is van fraude.
Ik ken zelf enkele gevallen van mensen die hun hele leven rookten en op hoge leeftijd met schone longen stierven. Roken is niet de enige factor die longkanker veroorzaakt, daarvoor zijn blijkbaar meer factoren nodig. Zo bekeken zou je dan ook die andere factoren als de oorzaken van longkanker kunnen beschouwen en zou je kunnen concluderen dat roken op zich niet ongezond is. Doch wanneer je niet zou roken hebben deze andere factoren veel minder kans om longkanker te veroorzaken. Roken heeft wel degelijk een bepalende factor hierin (zie ook: NaturalNews.com).

We zien iets vergelijkbaar rond het wetenschappelijk onderzoek naar de straling van mobiele telefoons. Sinds daar vraagtekens bij gezet werden, blijkt uit wetenschappelijk onderzoek gefinancieërd vanuit de industrie dat we ons nergens zorgen over zouden hoeven te maken.
Doch uit onafhankelijk onderzoek komen toch weer verontrustende gegevens dat de straling niet goed is voor de hersenen en kanker kan veroorzaken. (zie: Mobilemac.nl,   Teule blz.55-65,   Sangen & Tazelaar blz.35-40,   Haas blz.13-24,   v.Huffelen blz.105-113).
Blijkbaar volgt de uitkomst van wetenschappelijk onderzoek hoe je de vraag stelt, de vooropgezette overtuiging van de onderzoeker beïnvloed het uiteindelijke resultaat. Wat deze vooropgezette overtuiging is, is te achterhalen door te kijken wie het onderzoek financiert.

Het wordt vandaag de dag steeds duidelijker dat de straling van WiFi en mobiele netwerken als G4 en G5 slecht zijn voor de lichamelijke gezondheid en dat de sociale apps bovendien erg verslavend zijn en net zoals alcohol, tabak en gokken niet voor de opgroeiende jeugd onder de 18 jaar beschikbaar zou moeten zijn...


Terug

De Grote Boycot

24 Juli 2017
De Grote Boycot bestaat uit het niet meer kopen van zaken die slecht zijn voor mensen, dier en de natuur. Er zit gif in ons voedsel, drinkwater, pannen hebben een giftige anti aanbaklaag, medicatie is vaak slecht voor de gezondheid,
we worden ziek van WiFi en mobiele telefoons...