Informatie


Je vindt Paganweb op verschillende Sociale Media onder de naam Pagans van NL & BE waar we dieper in kunnen gaan op Pagan­ist­ische onderwerpen.   Klik hier voor meer info


Copyright informatie

Met uitzondering van teksten waarvan ik heb aangegeven dat ik ze van een andere website heb overgenomen (met toestemming uiteraart), zit er geen copyright op de gepubliceerde teksten van de hier rechts genoemde websites, je mag de inhoud dus kopieëren volgens de Creative Commons Naamsvermelding-GelijkDelen 3.0 Nederland Licensie.

Dit betekent in het kort dat je de teksten van de rechts genoemde websites mag kopieëren, veranderen, aanpassen en verspreiden voor eigen gebruik.
Dit geld dus niet voor de teksten die ik van andere website's heb overgenomen. Ik heb toestemming gevraagd om die teksten op deze website te plaatsen, indien u die teksten ook wilt gebruiken, richt u zich dan tot de schrijvers en scrhijfsters van de betreffende website.

De overige teksten van de rechts genoemde websites mag je dus overnemen, dat mag voor iets niet-commercieëls maar ook voor iets commercieëls zijn.

De enige voorwaarde die eraan verbonden is, is dat het uiteindelijke product een vergelijkbare Copyright-Left licencie heeft als het orginele werk en dat je verwijst naar het orginele werk.
Je kan de meer uitgebreide condities nalezen op de Creative Commons website: Naamsvermelding-GelijkDelen 3.0 Nederland Licensie

Als je teksten van deze website gebruikt hebt,
kan je naar deze website verwijzen met een eenvoudige tekstlink.

Bijvoorbeeld:  Tekst: www.Heidensweb.nl
of: Tekst deels overgenomen van www.Heidensweb.nl
Danwel:  Tekst: www.Paganweb.nl
of: Tekst deels overgenomen van www.Paganweb.nl

Als je het leuk vindt, kan je ook een banner bij de link opnemen.
Hiervoor kan je de banners op deze pagina gebruiken.

Donaties

Het online houden en bijhouden van Paganweb.nl / Heidensweb.nl en de hieraan gekoppelde websites kost natuurlijk geld.
Ik heb Pagans.be kwalitatief goed voor een redelijke prijs gehost bij www.123-webhost.net en de andere domeinnamen zoals covens.nl en Paganweb.nl heb ik ondergebracht bij www.domeinstad.nl waarbij ik de site van covens.nl ondergebracht heb bij Pagans.be als subdomain covens.Pagans.be.
Ook spendeer ik geld aan research voor de betreffende websites.
Dat vindt ik allemaal prima en leuk om te doen en van mijn salarisje te betalen. Donaties zijn echter welkom, hoe klein dan ook...